Μία ελκυστική συσκευασία για ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας

Το εξαιρετικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΔΡΙΤΣΑΣ διατίθεται πλέον σε ελκυστική γυάλινη συσκευασία, ένα πραγματικό στολίδι για ράφια delicatessen και supermarket. Ένα Ελληνικό ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς…

Δείτε το

Πρακτική μεταλλική συσκευασία για μεγάλες ποσότητες

Οι ανάγκες των εστιατορίων, ξενοδοχείων και υπηρεσιών catering που χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες από ποιοτικό ελαιόλαδο μπορούν να καλυφθούν άριστα με τη νέα μεταλλική συσκευασία μας.

Δείτε το

Από το 1970, παράγουμε ένα μοναδικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Μάθετε γιατί μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ευρωπαίοι που απολαμβάνουν το ελαιόλαδό μας.

Μάθετε για εμάς

Είτε έχετε περιορισμένο χώρο στα ράφια του delicatessen ή του supermarket σας, είτε χρειάζεστε το εξαιρετικό ελαιόλαδό μας για επαγγελματική χρήση σε εστιατόριο, ξενοδοχείο ή υπηρεσία catering, υπάρχει κάποια συσκευασία για όλους!

Από μικρά μπουκάλια των 250ml έως μεταλλικά δοχεία των 5lt, διαθέτουμε ποικιλία από συσκευασίες που εγγυώνται την φρεσκάδα και την διατήρηση της ξεχωριστής γεύσης του ελαιολάδου μας. Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας εδώ.

Dritsas Olive Oil

Η εταιρεία μας

Από το 1970, ο σκοπός μας είναι η παραγωγή και η διάθεση έξτρα παρθένου ελαιολάδου ανώτερης ποιότητας, ένα προϊόν που συνδυάζει άριστα τα οφέλη για την υγεία με την υψηλή γαστρονομική αξία. Μάθετε περισσότερα για εμάς.

Νέα

Λατρεύουμε την ‘ανοιχτή’ επικοινωνία – πιστεύουμε ότι αποτελεί την βάση για τις πιο ουσιαστικές και ‘στενές’ συνεργασίες. Μάθετε τα τελευταία νέα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Προτιμάτε να μιλάτε στο τηλέφωνο; Ή μήπως να πληκτρολογείτε τα email σας; Όπως κι αν επικοινωνείτε, θα χαρούμε να σας ακούσουμε.