Τα προϊόντα μας

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο DRITSAS

Κάθε ένα μπουκάλι ελαιολάδο DRITSAS περιέχει το πάθος μας, την τεχνογνωσία μας, την εμμονή μας για τις αγνότερες πρώτες ύλες και τον σεβασμό μας για την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή. Σεβόμαστε το πολυτιμότερο αγαθό της Ελληνικής γης, χρησιμοποιώντας μόνο παραδοσιακές μεθόδους για την παραγωγή ελαιολάδου από επιλεγμένες ελιές με μοναδικό άρωμα και πλούσια γεύση. Οι ελιές μας προέρχονται από την περιοχή της Πελοποννήσου και το λάδι μας παράγεται με την μέθοδο της πρώτης ψυχρής έκθλιψης. Η αγνότητα του ελαιόλαδου μας αποδεικνύεται, βέβαια, από τις αυστηρές αναλύσεις που διενεργούνται από Κρατικά εργαστήρια.

Η ιδανική λύση για καταναλωτές, delicatessen & supermarkets

Για καταναλωτές: οι νέες γυάλινες συσκευασίες μας στα 250ml, 500ml, 750ml και 1lt αποτελούν ιδανική λύση για καταναλωτές που θέλουν να συνδυάσουν τα οφέλη για την υγεία του ελαιολάδου με την πλούσια γεύση.  Διατηρούν την φρεσκάδα και την ξεχωριστή γεύση του ελαιολάδου μας, το οποίο ιδανικά καταναλώνεται ωμό σε σαλάτες, ή με κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι αλλά χρησιμοποιείται και για σοτάρισμα.

Για delicatessen και supermarkets: καταλαβαίνουμε ότι ο χώρος του κάθε ραφιού στα συγκεκριμένα καταστήματα είναι πολύτιμος. Οι νέες συσκευασίες μας είναι ιδανικές για delicatessen ή supermarkets οποιουδήποτε μεγέθους. Με νέα εκλεπτυσμένη εμφάνιση που ταιριάζει σε μία σύγχρονη αισθητική, αλλά και από υλικά που είναι πλήρως ανακυκλώσιμα, οι συσκευασίες μας ήδη διατίθενται με ετικέτες και στην Γερμανική γλώσσα.

Πρακτικό μεταλλικό δοχείο για αυξημένη κατανάλωση

Για επαγγελματίες: οι επαγγελματίες που έχουν ανάγκη για ποιοτικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία ή υπηρεσίες catering, θα ανακαλύψουν ότι οι μεταλλικές συσκευασίες μας είναι ιδιαίτερα πρακτικές. Διατηρούν την φρεσκάδα και την ξεχωριστή γεύση του ελαιολάδου μας και διατίθενται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες μεγέθους 5lt.

Για τους “λάτρεις” της υγιεινής διατροφής: η συσκευασία αυτή είναι επίσης ιδανική για οικογένειες και “λάτρεις” του ελαιολάδου και της υγιεινής διατροφής, δεδομένου ότι το ελαιόλαδο συνιστάται να καταναλώνεται καθημερινά για να προσφέρει τα μέγιστα οφέλη για την υγεία μας.