Κρύες θερμοκρασίες αλλά μία ‘θερμή’ υποδοχή για το ελαιόλαδο DRITSAS στην Green Week Βερολίνου 2014!

Κρύες θερμοκρασίες αλλά μία ‘θερμή’ υποδοχή για το ελαιόλαδο DRITSAS στην Green Week Βερολίνου 2014!

Όταν η θερμοκρασία στο Βερολίνο πέφτει από τους -5 έως τους -13 βαθμούς αναρωτιέσαι πού πηγαίνει όλος αυτός ο κόσμος. Είναι οι χιλιάδες επισκέπτες της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων στον κόσμο, της Green Week Βερολίνου με περίπου 1500 εκθέτες!

Thousands of visitors defy the cold to visit Green Week at Messe Berlin exhibition centre

Το premium έξτρα-παρθένο ελαιόλαδο DRITSAS δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια μεγάλη ‘γιορτή’ αφιερωμένη σε τρόφιμα από όλο τον κόσμο. Συμμετείχαν και  άλλες Ελληνικές εταιρίες που είχαν να παρουσιάσουν τρόφιμα εξαιρετικής ποιότητας και ήταν πραγματική χαρά μας να έρθουμε για άλλη μία φορά κοντά στο Γερμανικό κοινό, το οποίο εκτιμά πραγματικά τα υψηλής ποιότητας Ελληνικά τρόφιμα, όπως το ελαιόλαδο DRITSAS.

Our kiosk!

Οι δραστηριότητες στον χώρο των εκθετών από την Ελλάδα, όπως Ελληνικοί χοροί και ζωντανή μουσική ήταν αρκετά δημοφιλείς στους Γερμανούς επισκέπτες, αφού όπως είπαμε παραπάνω η GreenWeek δεν είναι μία απλή έκθεση, αλλά μία μεγάλη γιορτή!

Greek dancing at Green Week Berlin 2014

Αυτό που γνωρίζουμε ήδη για το ελαιόλαδό μας, επιβεβαιώθηκε από τους επισκέπτες της έκθεσης. Μπορούσαν να γευτούν την βελούδινη γεύση του, να διακρίνουν την υψηλή ποιότητά του και να εκτιμήσουν τον μοναδικό χαρακτήρα του σε σχέση με άλλα ελαιόλαδα!

Thousands of people came by our kiosk and tasted our unique olive oil!

Από το περίπτερό μας πέρασαν χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας και είχαμε τη χαρά να συζητήσουμε με πολλούς από αυτούς, να τους προσφέρουμε το ελαιόλαδό μας για να το δοκιμάσουν και φυσικά να πάρουν τις απαραίτητες… προμήθειες για το σπίτι!

Informing visitors about our olive oil.

Αν και στο Βερολίνο έκανε πολύ κρύο, το Γερμανικό κοινό μας υποδέχτηκε πολύ ‘θερμά’ και ανυπομονούμε μέχρι την GreenWeek το 2015! Σίγουρα, όμως, θα ανυπομονούν και οι φίλοι μας. Για αυτό το premium ελαιόλαδο DRITSAS τοποθετήθηκε ήδη στο σουπερμάρκετ ΚΟΜΜΑΤΑΣ, το μεγαλύτερο σουπερμάρκετ με Ελληνικά προϊόντα στο Βερολίνο.

Brandenburg Gate

Έως την Green Week Berlin του 2015, auf Wiedersehen!